Wie is Ingrid van der Steen?

Mijn naam is Ingrid van der Steen, leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben getrouwd, moeder van een prachtige dochter enwoonachtig in Klundert. 

Nadat ik in 2018 vanwege een extreem hoge bloeddruk 26 kg ben afgevallen, kreeg ik heel vaak de vraag wat nu mijn “geheim” was. Mijn antwoord heeft heel veel mensen verbaasd: “ik eet alles, ik maak alleen andere en gezondere keuzes”.

Ik voelde me fitter, zat beter in mijn vel en als klap op de vuurpijl was ook mijn hoge bloeddruk als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Omdat ik dat heerlijke gevoel ook anderen zo gun, ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding en ben ik de opleiding tot Gewichtsconsulent gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2019 met succes afgerond. Aansluitend heb ik de verdiepingscursussen “Emotie-eten” en “Voeding en overgang” gevolgd.

Graag wil ik ook jou begeleiden naar een gezond gewicht, zonder dat je wéér een streng dieet moet volgen. Geen voedingsmiddelen die je niet mag hebben, maar zonder schuldgevoel een gebakje of een etentje op zijn tijd. Gewoon omdat het kán!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek!

Met hartelijke groet, Ingrid